Tzatziki

½ liter yoghurt 
½ stuk limoen 
½ potje pittige komkommer van Jonnie & Oos 
1 teen knoflook

  • Hang de yoghurt op in een schone doek.
  • Laat dit een hele nacht in de koelkast uithangen.
  • Vervolgens uit de doek halen en in een kom doen.
  • De komkommer op een zeef gieten en vervolgens fijn hakken met een mes.
  • De knoflook teen schoonmaken en heel fijn hakken.
  • Meng vervolgens de knoflook en komkommer door de yoghurt.
  • Rasp door dit mengsel de schil van een halve limoen heen.
  • Breng de tzatziki op smaak met zout en (cayenne-)peper.

Tip: Serveer de tzatziki met broodstengels, komkommerstengels en lange slablaadjes.

Dit recept is gemaakt met Jonnie & Oos Komkommer maantjes

Producten, informatie of recepten zoeken.
Producten, informatie of recepten zoeken.